Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Situat la granita dintre statiunile Sunny Beach si Sveti Vlas, hotelul Primasol Sineva Beach beneficiaza de o locatie excelenta, fiind amplasat direct de plaja si la o distanta de doar 4 km de centrul statiunii Sunny Beach.

Facilitati hotel

Primasol Sineva Beach pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie, seif la receptie, restaurant principal, lobby bar, gradina, piscina exterioara pe 3 nivele, bar la piscina, shuttle spre/dinspre centrul statiunilor Sunny Beach si Nessebar, sezlonguri si umbrele la piscina, fitness, aerobic, programe de animatie de zi si de seara atat pentru adulti cat si pentru copii, club pentru copii, tenis, masaj, asistenta medicala, sporturi acvatice, parcare.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de baie cu cada, uscator de par, televizor cu programe prin satelit, Wi-Fi, telefon, mini bar, aer conditionat, balcon. Majoritatea camerelor au vedere directa la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Asistenta medicala
Recepție 24h

Locatie