Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUAHOUSE HOTEL AND SPA


Descriere

***

Aquahouse Hotel & Spa este situat in Statiunea Constantin si Helena, la 8 km de Varna, la 50 m de plaja. Hotelul si facilitatile adiacente sunt situate pe o suprafata de 45000 mp.
Facilitati: Hotel complet nou incepe sa functioneze in 2022, 5 etaje, 8 lifturi, 411 unitati. Receptie si lounge, Piano bar in hol, Restaurant principal cu terasa, Restaurant verde, restaurante a la carte The Grill si Kampai, Lobby bar, Fresh bar, Beach bar, Pool bar, room service, inchiriere- a-car, servicii de spalatorie, servicii de schimb valutar, 5 piscine exterioare, inclusiv piscina pentru copii cu tobogane si cascada. 6 piscine interioare, inclusiv piscina semi-olimpica, piscina pentru copii, piscina pentru copii, piscina termala calda, piscina terapeutica. Sali de conferinte, Wi-Fi de mare viteza. Sunt disponibile acces si camere pentru oaspetii cu dizabilitati. Centru SPA & Wellness cu diverse tratamente si proceduri.
Cazare:
Check-in: dupa ora 15:00.
Check-out: pana la ora 11:00
411 camere cu vedere la mare, vedere la parc, cada sau dus.
99 Deluxe King park view aprox. 39 mp. (min./max.2+0), pat king size
DBL Deluxe Room - aprox. 41-43 mp (min.2+1/max.2+1/3+0), doua paturi obisnuite si un pat suplimentar; 47 camere cu vedere la mare si 71 camere cu vedere la parc.
DBL Superior Room aprox. 47 mp (min.2+1/max.2+2/3+0), doua paturi obisnuite, pat suplimentar este canapea extensibila (160x200); 103 camere cu vedere la mare si 14 camere cu vedere la parc.
22 DBL Executive sea view aprox. 47 mp (min.2+1/max.2+2/3+0), doua paturi obisnuite, pat suplimentar este canapea extensibila (120x180); baie cu dus si cada
30 Premium Family sea view - aprox. 41 mp) min.2+1/max.2+2/4+0), doua paturi obisnuite, patul suplimentar este o canapea dubla
9 DBL Pine Pool Swin-Up aprox.41 mp(min2+1/max.2+2/4+0), situat la parter, cu acces direct la piscina; doua paturi obisnuite, patul suplimentar este o canapea dubla pentru 2 copii.
8 Premium Corner Studio aprox.80 mp (min.2+1/max.2+2/3+0), camera mare cu pat dublu king size si canapea extensibila(160x200); 4 garsoniere cu vedere la mare, 4 - vedere la parc
7 Black Sea One bedroom Suite aprox. 86 mp (min.2+1/max. 2+2/3+0), pat dublu king-size iar patul suplimentar este canapea extensibila(160x200); un dormitor si o camera de zi
Toate unitatile au A/C conditionat, TC plat, Wi-Fi de mare viteza gratuit, seif gratuit in camera, minibar (platit - 1,5l sticla de apa pe zi este gratuita), aparat de cafea, set de ceai/cafea, balcon.
Copii: Piscina pentru copii cu tobogane si cascada, club pentru copii, animatie pentru copii, patuturi pentru copii (gratuit, la cerere) si scaune inalte in restaurante.
Sport si divertisment
Gratuit: piscine exterioare si interioare (termale), sezlonguri si umbrele de soare pe plaja si langa piscina, prosoape de plaja, sauna, baie de aburi, sala de sare, fitness, Wi-Fi in zonele comune.
Cost suplimentar: ajutor medical, centru Spa si Wellness, masaje, baie turceasca, salon de infrumusetare, servicii de spalatorie, sala de conferinte, babysitting.
Animale de companie
Animalele de companie mici sunt permise pana la 10 kg la un cost de 50 EUR pe sejur si doar in lunile Septembrie si Octombrie.
Parcare - gratuita, nepazita, limitata
Gratuit pe plaja: 2 sezlonguri + 1 umbrela/ camera (in limita disponibilitatii)

Va rugam sa retineti ca AquaHouse Hotel este diferit de AquaHouse Thermal & Beach din aceeasi statiune. Cazare in hotel NU ofera acces automat la serviciile si zonele de apa ale AquaHouse Thermal & Beach. Cele doua complexe sunt diferite, cu management diferit. In hotel exista propria sa zona SPA & Wellness pentru relaxare si tratamente.
https://aquahousehotel.com/
https://en.aquahouse.bg/the-complex



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie