Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:Pensiunea Casa Teo****, situata in Delta Dunarii pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, la numai 29 km. de municipiul Tulcea in Loc. Mahmudia.

Facilitati si dotari:

Pensiunea va sta la dispozitie cu 21 de spatii de cazare dotate cu bai moderne, aer conditionat, TV cu receptie prin satelit, frigobar , toate acestea stralucind de curatenie.
Tot la Casa Teo**** gasiti si un restaurant cu 50 de locuri unde se pot servii atat traditionalele bucate pescaresti cat si preparate traditionale Romanesti. In timp ce serviti masa cu bunuri ce natura le ofera in aceasta zona, va puteti delecta privind pe fereastra catre batranul fluviu ce curge molcom catre Marea Neagra, serviciile fiind asigurate de o echipa dotata cu mult bun simt.
Casa Teo**** are in dotare o sala de conferinte cu o capacitate de 32 de locuri. Casa Teo**** are si o mica flota de agrement, compusa dintr-un vaporas cu o capacitate de 12 pers, obarca Laguna de 4 pers., o barca Romcraft de 4 pers si o barca Mano Marine de 6 persoane, toate conduse de personal calificat ce asteapta sa va prezinte mirifica Delta a Dunarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie