Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul dispune de piscina, club pentru copii, loc de joaca in aer liber special amenajat pentru cei mici, X-BOX, internet caffe (in limita disponibilitatii) si gradinita in incinta hotelului, 3 lifturi modernizate recent, sali de conferinta, restaurant, terase, 2 baruri, internet, parcare pazita (80 de locuri).
Este permisa cazarea cu animale de companie.(de talie mica si medie)-se achita taxa animal companie- 45 lei/zi.

Pachetul cu mic dejun: cazare, mic dejun (bufet suedez), acces gratuit la locuriile de joaca pentru copii -Gradinita din incinta hotelului si Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside- 1 h pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe- (in limita disponibilitatii), wifi gratuit, parcare gratuita si deasemenea acces gratuit la piscina exterioara a hotelului (in limita disponibilitatii);
Pachetul cu all inclusive include:cazare cu mic dejun, pranz si cina (bufet suedez), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse atat in timpul meselor in restaurantul hotelului cat si in afara meselor la barurile special amenajate-conform programului, acces gratuit la Kiddo Play- loc de joaca special amenajat pentru cei mici in aer liber (in limita disponibilitatii), acces gratuit la Clubul de jocuri video X-Box Inside- cate 1 h /zi - pe toata durata sejurului (in limita disponibilitatii), acces gratuit Internet Caffe (in limita disponibilitatii), wi fii gratuit , parcare gratuita, acces gratuit la piscina exterioara a hotelului cu umbrele si sezlonguri (in limita disponibilitatii) si jocuri de divertisment: sah, table, rummy, carti de joc
La cazarea in hotel, se va achita o garantie de persoana (cash), garantie ce va fi restituita in momentul plecarii, dupa predarea la receptie a bratarilor aferente pachetului achizitionat si predarea camerei.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu; mic dejun(perioada 01.06-15.09.2023); all inclusive(perioada 25.06-03.09.2023).
Restaurantul hotelului va pune la dispozitie un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala (supe, ciorbe, gustari, salate, garnituri, paste, preparate la gratar, peste, deserturi etc.).
Micul dejun este servit in intervalul 07:00-09:30;
Pranzul este servit in intervalul 13:00-15:30,
Cina este servita in intervalul 19:00-21:30
Bauturile non-alcoolice: racoritoare, apa, ceai, cafea, servite la draft si bauturile alcoolice bere la draft, si vin la draft, se servesc la barul restaurantului in timpul meselor si intre mese la celelalte baruri amenajate in hotel (barul din receptia hotelului - Breezze-08:00-22:00 si barul special amenajat langa piscina pentru all inclusive08:00-19:00). In vecinatatea piscinei mai exista o terasa unde servirea se face a la carte si produsele nu sunt incluse in pachetele achizitionate.
Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului, pentru toate pachetele.
Dotari camere
Camerele duble 3* sunt dotate cu: paturi duble (twin), TV, aer conditionat, minibar, parchet, covorase, tamplarie PVC, balcon cu scaune de plastic, baie cu dus, plase pentru tantari, telefon. Camerele duble sunt dispuse pe doua laturi, cu vedere frontala catre mare si vedere de ansamblu catre: mare, plaja, golfuri si catre statiune.

Camerele duble superior 3* au o suprafata mai mare decat cele duble si dispun de: 1 pat matrimonial, 1 canapea extensibila de doua persoane, sifonier, TV, aer conditionat, minibar, parchet, covorase, balcon cu scaune de plastic, baie cu dus, plase pentru tantari, telefon. Aceste camere nu au vedere catre mare.
Facilitati copii
In camera dubla standard (cu 2 adulti):
- 1 copil 0- 9.99 ani, gratuitate la cazare, fara pat suplimentar sau achita 54 Lei/ zi, cu pat suplimentar;
- al doilea copil 0- 9.99 ani, achita 18 Lei/ zi, fara pat suplimentar sau 54 Lei/ zi cu pat suplimentar asigurat;
- 1 copil 10- 13.99 ani achita 54 Lei/ zi- pat suplimentar asigurat;
- 1 copil peste 14 ani achita 54 Lei/ zi- pat suplimentar;
- doi copii (1 copil 0-9.99 + 1 copil 10-13.99) : copilul 0- 9.99 gratuitate la cazare, fara pat suplimentar , copilul 10- 13.99 ani- 54 Lei/ zi- pat suplimentar.
In camera dubla superior (cu 2 adulti):
- 2 copii 0-9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
- 2 copii 10-13.99 ani achita 30 lei/ zi fiecare;
- 2 copii cu varsta peste 14 ani sau al treilea adult achita 60 lei/zi fiecare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.