Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: aproape de centrul statiunii Taormina, la aprox. 60 km distanta de aeroportul Catania Facilitati hotel: construit in 1970, renovat in 2002, restaurant, pianobar, gradina, piscina in aer liber, lift, incalzire, camera de bagaje. Dotari camere: baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV satelit, minibar, seif, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, aer conditionat. Camerele standard nu au balcon. Camerele superior au vedere frontala la mare, iar la sosirea clientilor in hotel se ofera fructe, vin, apa, halate de baie, sezlong la piscina. Camerele superior nu au balcon.
Tip masa: mic dejun bufet sau demipensiune cu cina a la carte.
Opinia noastra: Camerele sunt simplu decorate, insa hotelul are o pozitie excelenta, aproape de atractiile importante din statiunea Taormina.
Clasificarea tour operatorului: 3* superior.
Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Pagina web: www.parchotels.it

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie