Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akti Imperial Deluxe Spa Resort by Wyndham


Descriere

Amplasare

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul localității Ixia, chiar pe plaja cu nisip și pietriș. Cel mai apropiat aeroport este Rhodos (RHO), distanța este de aproximativ 12 km.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 707 camere și 100 de suite și o recepție în zona de recepție. Hotelul cu aer condiționat dispune de servicii de bonă, de room-service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de un centru de afaceri, de o sală de spectacole și de un medic de la hotel. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Din majoritatea spațiilor de cazare se poate privi marea din lateral. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu o cadă se află un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 bazine exterioare. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vremea de afară. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă, baschet și tir cu arcul. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de hidrobicicletă, canoe și aqua-fitness. În unitatea de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și yoga, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții sunt ospătați în unul din cele 8 restaurante tip bufet. Se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. Cei ce rezervă un concediu all inclusive sunt așteptați de oferte speciale, ca de exemplu un minibar și gustări. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Locul de cazare oferă pentru mai mult divertisment reprezentații de gătit în fața musafirilor. Lista de băuturi cuprinde diverse băuturi alcoolice și nealcoolice ca mărci internaționale.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.