Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eix Alzinar Mar Suites


Descriere

Amplasare

Acest aparthotel se află la cca 5 minute de plajă, într-o zonă centrală în Ca'n Picafort. Turiștii pot ajunge la mijloacele locale de transport în comun în cam 100 de m.

Dotări

Aparthotelul oferă 114 apartamente și 9 cameră single pe 3 nivele la care se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile hotelului cuprind o garderobă, o cameră de bagaje și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

În camere se află o sufragerie, o bucătărie și o baie, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă plăcută. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Există dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. În chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

În una din cele 2 piscine exterioare sau într-o piscină interioară clienții pot găsi echilibrul binefăcător dintre sport și relaxare. Zona cu piscine parțial încălzite oferă și bazine pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse la locul de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet, partide de golf și tir cu arcul. În aparthotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, badminton, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu o saună și hidroterapie. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. De asemenea, aparthotelul pune la dispoziție gustări. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.