Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cretan Village - Aparthotel


Descriere

LOCALIZARE
Insula Creta (Heraklion), statiunea Anissaras, la 2 km de orasul Hersonissos, la 25 km de Heraklion, la 23 km de aeroportul international N. Kazantzakis Heraklion si la 40 km de Agios Nikolaos.

FACILITATI
5 piscine, 1 cu apa dulce, Internet internet corner (contra cost), Wi-Fi in toate camerele (gratuit)., Sala de conferinte capacitate de pana la 80 de persoane; centrul de conferinte la un hotel din apropiere Aldemar Knossos Royal (capacitate de pana la 900 de persoane), Magazin Aldemar-magazin, boutique, mini-market, magazin de bijuterii, Schimb valutar, Seif in camera - la cerere,contra cost, Sala TV, Curatatorie uscata si spalatorie, Centru fitness gratuit, Transferuri Autobuz de transfer la si de la Hersonissos
(1 data pe zi,gratuit).Spa, Parking.
Plaja: Nisip si pietris La hotel, nisip si pietris. sezlonguri si umbrele - gratuit, prosoape de plaja - gratuit, dus, cabine, WC. Salvamari pe plaja (15/05-30/09)., Pietris plaja cu pietre mici,la hotel, Umbrele - gratuit, Sezlonguri gratuit, Prosoape de plaja -se percep garantii.
Pentru copii: Loc de joaca pentru copii jocuri, proiectii video, Loc de joaca pentru copii, Piscina pentru copii 2 piscine pentru copii., Club pentru copii mini club (4-12 ani), discoteca pentru copii, club de tineret (13-18 ani, 01/07-15/09). Sporturi olimpice, concursuri, etc. Baby - sitting carucior copii, la cerere.Meniu pentru copii restaurant pentru copii ( parte separata a restaurantului principal), Infant patut pentru copii/statie pentru bebelusi (la cerere).

RESTAURANT
Bar 3 baruri langa piscina, bar principal Panorama, Restaurant Restaurantul principal Veranta, taverna La Pergola, restaurantul de pe plaja Thalassa.

CAMERE
aer conditionat (15.06 - 15.09), TV (canale de muzica), telefon, frigider, seif (la cerere - contra cost), acces la internet Wi-Fi (200 mb gratuit - limitat), baie, uscator de par, oglinda cosmetica, set de baie Aldemar (sapun, sampon, gel de dus, pila de unghii, casca de dus si kit de cusut), balcon / terasa.
Total 322 camere:
Double Bungalow GV/SV Pat dublu sau doua paturi twin. Vedere la gradina sau la mare.
Double Bungalow Superior GV/SV Camere renovate in 2017. Vedere la gradina sau la mare. Pat dublu / doua paturi de o persoana.
Family Room Superior Camere renovate in 2017. Pat matrimonial si doua paturi de o persoana.
Family Room GV/SV Pat dublu sau doua paturi de o persoana si doua canapele extensibile.Vedere la gradina sau la mare.
Apartment Vedere spre gradina sau spre mare. Living cu doua paturi single, dormitor cu pat dublu.
Double Bungalows Front Sea VIP In apropiere de plaja, facilitati cafea/ ceai, articole de toaleta, halate de baie si papuci, prosoape pe plaja.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.