Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aegean Pearl (ex. Sentido)


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă de top, ideal pentru turiști de la plajă, familii și celibatari, se află la Rethymnon chiar pe malul mării, clienții ajung în centrul localității după aproximativ 2 km. La cele mai apropiate magazine și locuri de ieșit în oraș (baruri, restaurante) se poate ajunge în cam 2 minute de mers pe jos.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 112 camere de nefumători. Recepția este deschisă la orice oră. O facilitate a resortului este schimbul valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul de vacanță dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții resortului primesc un cadou de bun venit. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, canale prin satelit, un CD player și WiFi (gratuit). Un sortiment de perne garantează o noapte liniștită și confortabilă. În băi sunt disponibile un uscător de păr și halate de baie pentru folosința zilnică. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Zona încăpătoare cu piscine cu 2 piscine în aer liber promite odihnă și împrospătare. În zilele răcoroase poate fi folosită piscina acoperită. Copiii se pot bălăci în unul din cele 2 bazine cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Pentru o relaxare plăcută clienții vor găsi aici o cadă cu hidromasaj. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, gimnastică, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Se organizează un program de divertisment pentru adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 2 restaurante (nefumători, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un mic dejun pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce se trezesc târziu, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie