Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Fuengirola Beach


Descriere

Fuengir Beach Apartamentos Turísticos se află in Fuengirola și oferă balcoane mobilate, cu vedere la complexul piscinei Castelul Sohail. Complexul pune la dispoziție bar și teren de tenis.

Aceste apartamente au aer, 1 dormitor twin și zonă de lounge cu TV prin satelit. Chicineta este dotată cu plită electrică și cuptor cu microunde. Oaspeții pot să inchirieze seif.

Barul principal de la Fuengirola Beach oferă băuturi locale și internaționale, precum și activități și spectacole periodice. De asemenea, proprietatea are bar la piscină. pot să urmăriți emisiuni sportive live la TV cu ecran mare. Accesul la internet WiFi este gratuit in zonele publice. Copiii beneficiază de teren de joacă.

Fuengirola Beach se află langă centrul comercial Miramar din Fuengirola, la aproximativ 500 de metri de plajă. Aeroportul Málaga este la doar 20 km.

Fuengirola Beach Apartamentos Turísticos pune la dispoziție gratuită cameră cu baie privată, unde oaspeții pot să lase bagajele și să facă duș la plecare.

Familiile apreciază in mod deosebit această locație. I-au dat scorul 9,0 pentru un sejur cu copiii.

Localizare: in statiunea Funegirola, la 300 de metri de plajă.

Facilitati hotel: receptie, piscina, parcare; cameră de curtoazie, restaurant, bar, WiFi gratuit in zonele publice, gradina, loc de joacă pentru copii, camera de jocuri si activitati, camera depozitare bagaje;

Facilitati studio: paturi twin, bucatarie echipata, baie cu cada si uscator, TV, telefon, seif, aer condiționat/incălzire; seif, frigider, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie