Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTORIA GOLDEN SANDS


Descriere

Incepand cu vara anului 2019 hotelul a devenit membru al lantului hotelier Riu, sub denumirea Riu Astoria, beneficiind de conditiile de cazare superioare si de managementul profesionst al renumitului lantului hotelier.

Descriere :

Incepand cu vara 2019, cu o arhitectura moderna si impresionanta hotelul a devenit membru al lantului hotelier Riu sub denumirea Riu Astoria, beneficiind alaturi de conditiile de cazare superioare si de managementul profesionst al renumitului lantului hotelier.

Localizare :

Riu Astoria este cel mai nou hotel din Nisipurile de Aur, fiind inaugurat la sfarsitul lunii iulie 2018, situat la doar cateva minute de zona comerciala si la  doar 20 de metri de mare, intre acesta si plaja, aflandu-se doar promenada statiunii. . 

Website:

https://www.riu.com/

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitie receptie,lobby, lobby bar cu terasa, lounge bar, bar la piscine,restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte asiatic, restaurant a la carte italienesc, piscina exterioara pentru adulti si piscina exterioara pentru copii, loc de joaca si mini club pentru copii "RiuLand", piscina interioara incalzita (80 metri patrati), centru Spa, conexiune internet Wi-Fi (in tot hotelul - gratuit), plaja proprie cu sezlonguri si umbrele (gratuit).

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu balcon sau terasa,  baie cu dus, uscator pentru par, cosmetice de baie, TV LCD satelit, aer conditionat centralizat, telefon, Wi-Fi (gratuit), mini frigider, seif (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie